Ju pranoni Kushtet e Përdorimit tonë shfletuar faqen tonë të internetit.

Ju përdorni faqen tonë të internetit në përgjegjësinë tuaj. Përdorimi i përmbajtjes sonë është bërë në

diskrecionin tuaj dhe rrezik dhe se ju do të jetë përgjegjëse vetëm

për çdo dëmtim në sistemin tuaj kompjuterik ose humbje të të dhënave që rezulton nga

përdorimi i përmbajtjes sonë. Ju e kuptoni se faqen tonë të internetit nuk është përgjegjës

për çdo dëm që direkt ose indirekt.

Asnjë i përmbajtjes paraqitur në faqen tonë është pritur në serverat tanë.

Ne nuk jemi përgjegjës për faqet e internetit të palëve të treta të lidhura ose të përmendura në faqen tonë të internetit.

Tuaj nuk janë të lejuara për të pasqyruar ose ngarkoni përmbajtjen tonë kudo. Ju mund të përdorni atë vetëm për përdorim personal dhe jotregtar. Ju nuk mund të kundërt inxhinier ose de-përpiloni çdo përmbajtjes sonë në asnjë mënyrë. Përmbajtja është dhënë për qëllime edukative vetëm.

Nuk ka garanci për përmbajtjen në faqen tonë të internetit. Të gjitha veprimet tuaja janë kryer në diskrecionin tuaj.

User-krijuar përmbajtje ynë është krijuar për qëllime edukative komerciale dhe jofitimprurëse.

Tuaj nuk janë të lejuar të përdorin përmbajtjen tonë në serverat zyrtare të shkelin kushtet e tyre të përdorimit. Ju merrni përgjegjësi të plotë duke bërë kështu.

Ju nuk mund të përdorni ndonjë prej përmbajtjes këtë faqe interneti pa pëlqim nga administratori. Nëse ju bëni përdorni përmbajtje faqen tonë të internetit pa pëlqimin e administratorit, ju do të jetë përgjegjës për çdo dëm të shkaktuar nga përdorimi i saj.

Të gjithë pas dorëzuar mysafir ose puna do të bëhet pronë ynë ligjor. Ju do të humbasin të gjitha të drejtat të nenit. Ne kemi të drejtë të pas postin, në asnjë mënyrë, pa njoftim.

Ndryshimet në Kushtet e Përdorimit

Admin rezervon të drejtën, pasi përmbajtjen e kësaj deklarate në çdo kohë, sipas gjykimit tonë.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me kushtet e përdorimit të Ultimatenewgamecheats, atëherë ju mund të na kontaktoni përmes formularin tonë të kontaktit.